Anglais - choisissez votre langue  -  choose your language - alegeti limba voastra
Français - choisissez votre langue  -  choose your language - alegeti limba voastra

Doriti sa dezvoltati un proiect si sa beneficiati de finantari europene ?

Doriti sa stabiliti partenariate tehnice sau economice si/sau sa gasiti clienti in strainatate ?


le savoir-faire neoconseil
Dezvoltare de proiecte :


- Asigurarea redactarii proiectului vostru si punerea
lui in coerenta cu contextul finantarilor europene,
- Ajutor in cautarea partenerilor necesari,
- Acompaniere in implementarea proiectelor :
acompaniere tehnica si/sau financiara,
- Asigurarea managementului global al proiectului,
- Realizarea anumitor prestatii (studii, organizare de evenimente, seminarii, sesiuni de training,...)
- Realizarea evaluarii actiunilor realizate in cadrul
proiectelor.

compétances neoconseil
le savoir-faire neoconseil
Partenariate Europene :


- Identificarea partenerilor sau clientilor
potentiali si punerea in contact,

- Asigurarea calificarii acestor parteneri si validarea
capacitatii lor de a raspunde nevoilor dumneavostra,

- Urmarirea bunei derulari a proiectului dumneavostra
de partenariat.compétances neoconseilils nous font confiance

exemple de développement de projets européensReteaua Inovatie si Transfer Tehnologic Transnational (INTERREG III B) - (coordinator) – crearea unei retele europene pentru promovarea inovatiei si cooperarii tehnologice in sectoarele aeronautica/spatiu, agroalimentar si ITC.

exemple de développement de projets européensINNO&COOP (Innovar Cooperando) (INTERREG III B) :
a. Promovarea cooperarii tehnologice intre IMM-uri (realizarea de audite tehnologice, punerea in practica de partenariate,….)
b. Acompaniere in montajul de proiecte de cercetare in cadrul programului FP6.

exemple de développement de projets européensEmprende Innova (INTERREG III B) – Dezvoltarea si punerea la dispozitie a instrumentelor in favoarea antrepreneuriatului si a crearii intreprinderilor.

exemple de développement de projets européensAVANTEC (INTERREG III B) – valorizarea cercetarii stientifice prin crearea unor retele de colaborare intre laboratoarele de cercetare si IMM-uri.

exemple de développement de projets européensTIC-PYME (INTERREG III B) – implantarea unor servicii inovante de tehnologii a informatiei si a comunicatiei (ITC) pentru IMM-urile din zone defavorizate.

exemple de développement de projets européensTECNO EMPRENDE (INTERREG III B) – sensibilizarea si acompanierea studentilor si cercetatorilor in procesul de creare a intreprinderilor inovante. 

exemple de développement de projets européensPRISMA (INTERREG III B) – promovarea si integrarea de strategii de CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa) in IMM-urile din sudul Europei.

exemple de développement de projets européensECARE (FP6) – evaluarea capacitatilor de cercetare-dezvoltare si inovatie a 20 IMM-uri din sectorul aeronautic din Midi-Pyrénées.

exemple de développement de projets européensLOCOMOTIVE (FP6 - Regiuni ale Cunostintei 2) Studiu si diseminarea motivelor de localizare a centrelor de cercetare-dezvoltare ale marilor grupuri industriale. 

exemple de développement de projets européensFORCREST (Program LEONARDO) – Crearea unei metodologii de training pe tema crearii intreprinderilor durabile.

>> vedeti toate referintele nostre.

ils nous font confiance

exemple de développement de projets européensO societate ne mandateaza pentru cautarea unui loc turistic in România susceptibil sa gazduiasca un hotel de standing superior.

Misiunea noastra : cautarea si calificarea acestui loc. Identificarea partenerilor si decizionarilor locali. Punerea in contact.


exemple de développement de projets européensO societate toulouseana ne solicita pentru cautarea unui client institutional si a unui partener tehnic in România pentru un proiect de programare informatica in domeniul transporturilor.

Misiunea noastra :
punerea in relatie si calificarea partenerului.


exemple de développement de projets européensUn promotor imobiliar ne solicita pentru a gasi un constructor de casute din lemn in tarile din Est cu scopul instalarii lor intr-o regiune din Alpii Francezi.

Misiunea noastra : Identificarea prestatarilor potentiali, lansarea unei licitatii, calificarea prestatarului retinut si supravegherea tehnica si financiara a santierului.exemple de développement de projets européensO importanta societate de gestiune imobiliara ne incredinteaza cautarea unui prestatar in tarile din Est in domeniul constructiilor metalice. Acest constructor trebuie sa aiba capacitatea de a realiza structuri metalice inedite (inovatie, reactivitate).

Misiunea noastra :
reperajul si calificarea prestatarului in termen de capacitate tehnica, umana si financiara.


exemple de développement de projets européensUn promotor/constructor ne solicita pentru cautarea unei societati românesti de constructii capabile sa realizeze o rezidenta turistica in regiunea Midi-Pyrénées.

Aceasta consista
in detasarea unei echipe românesti de 50 persoane pe santierul francez timp de 1 an si jumatate.>> vedeti toate referintele nostre.