Anglais - choisissez votre langue  -  choose your language - alegeti limba voastra
Français - choisissez votre langue  -  choose your language - alegeti limba voastra

consultati referintele nostre...


le savoir-faire neoconseil

Reteaua Inovatie si Transfer Tehnologic Transnational (INTERREG III B) - (coordinator) – crearea unei retele europene pentru promovarea inovatiei si cooperarii tehnologice in sectoarele aeronautica/spatiu, agroalimentar si ITC.

INNO&COOP (Innovar Cooperando) (INTERREG III B) :
a. Promovarea cooperarii tehnologice intre IMM-uri (realizarea de audite tehnologice, punerea in practica de partenariate,….)
b. Acompaniere in montajul de proiecte de cercetare in cadrul programului FP6.

Emprende Innova (INTERREG III B) – Dezvoltarea si punerea la dispozitie a instrumentelor in favoarea antrepreneuriatului si a crearii intreprinderilor.

AVANTEC (INTERREG III B) – valorizarea cercetarii stientifice prin crearea unor retele de colaborare intre laboratoarele de cercetare si IMM-uri.

TIC-PYME (INTERREG III B) – implantarea unor servicii inovante de tehnologii a informatiei si a comunicatiei (ITC) pentru IMM-urile din zone defavorizate.

TECNO EMPRENDE (INTERREG III B) – sensibilizarea si acompanierea studentilor si cercetatorilor in procesul de creare a intreprinderilor inovante. 

PRISMA (INTERREG III B) – promovarea si integrarea de strategii de CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa) in IMM-urile din sudul Europei.

ECARE (FP6) – evaluarea capacitatilor de cercetare-dezvoltare si inovatie a 20 IMM-uri din sectorul aeronautic din Midi-Pyrénées.

LOCOMOTIVE (FP6 - Regiuni ale Cunostintei 2) Studiu si diseminarea motivelor de localizare a centrelor de cercetare-dezvoltare ale marilor grupuri industriale. 

FORCREST (Program LEONARDO) – Crearea unei metodologii de training pe tema crearii intreprinderilor durabile.


Les affaires Neoconseil en Europe

- O societate ne mandateaza pentru cautarea unui loc turistic in România susceptibil sa gazduiasca un hotel de standing superior.

Misiunea noastra : cautarea si calificarea acestui loc. Identificarea partenerilor si decizionarilor locali. Punerea in contact.

- O societate toulouseana ne solicita pentru cautarea unui client institutional si a unui partener tehnic in România pentru un proiect de programare informatica in domeniul transporturilor.

Misiunea noastra :
punerea in relatie si calificarea partenerului.

- Un promotor imobiliar ne solicita pentru a gasi un constructor de casute din lemn in tarile din Est cu scopul instalarii lor intr-o regiune din Alpii Francezi.

Misiunea noastra : Identificarea prestatarilor potentiali, lansarea unei licitatii, calificarea prestatarului retinut si supravegherea tehnica si financiara a santierului.

- O importanta societate de gestiune imobiliara ne incredinteaza cautarea unui prestatar in tarile din Est in domeniul constructiilor metalice. Acest constructor trebuie sa aiba capacitatea de a realiza structuri metalice inedite (inovatie, reactivitate).

Misiunea noastra :
reperajul si calificarea prestatarului in termen de capacitate tehnica, umana si financiara.

- Un promotor/constructor ne solicita pentru cautarea unei societati românesti de constructii capabile sa realizeze o rezidenta turistica in regiunea Midi-Pyrénées.

Aceasta consista :
in detasarea unei echipe românesti de 50 persoane pe santierul francez timp de 1 an si jumatate.

références Neoconseil
ils nous font confiance

Immobilier : AKERYS / OMNIUM / DOCOMO

Santé : HOPITAUX DE TOULOUSE / HOPITAL DE PERPIGNAN / CPAM/CRAM.

Université : UNIVERSITE de Toulouse le Mirail / UNIVERSITE de Sciences Sociales Tlse 1 / UNIVERSITE Paul Sabatier.

Services à la personne : ADPAM / ADHAF / ARPAM

Production : INTESPACE / EDF / SADIR ASSISTANCE

Autres :
accompagnement du secteur associatif : STRUCTURES DLA - Départements 11, 31, 65, 66, 77. la socièté Intespace à fait confiance à neoconseilThales fait confiance à NeoconseilEdf fait confiance à NeoconseilSadir, assistance médico-technique à domicilepreventys

Grupuri industriale,  IMM-uri : Ne-au acordat increderea iar noi le-am imbunatatit organizarea muncii lor cotidiene...
ils nous font confianceoriandre, partenaire Neoconseil       Arttech production, partenaire Neoconseil